Kuponginlösen AB

Kupongtryck.

Kupongtryck

Varje år producerar vi och hanterar miljontals kuponger. Vi kan också trycka upp dina rabattkuponger, produktcheckar, varucheckar, presentkort och betalchecksformulär. För dig som kund är det både enkelt, smidigt och tryggt, och priset är konkurrenskraftigt.

Vi kontrollerar manus och utformning för att säkerställa en effektiv clearing. Våra samarbetspartners trycker kuponger till hela dagligvaruhandeln. Det betyder samordnings- och stordriftsfördelar, vilket leder till förmånliga priser. Vi erbjuder både standardlösningar och speciallösningar. Det enda du behöver göra är att lämna ett original i öppet format, så sköter vi resten. Ange bara vilket format kupongen ska ha, hur många block du vill trycka och till vilken adress som kupongerna ska levereras.

DM-utskick
I samband med PengarTillbaka-aktiviteter använder vi en försluten försändelse som innehåller en betalcheck. Det ger möjlighet att utforma svaren i din kampanj helt enligt en egen profil. Vi har "basformuläret", du designar innehållet. Sedan trycker och distribuerar vi försändelserna till dina kunder.

För mer information kontakta Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den


kupongtryck

 

Till kampanjanmälan

gogreen270x130Alt2

Kundcase: Mobila produktcheckar

Kundcase: Mobila produktcheckar

Kuponginlösen blir ClearOn - Se film >>

filmbildkassagirot