Kuponginlösen AB

Företagsspecifika varucheckar.

Varucheckar

Företagsspecifika varucheckar är ett enkelt och effektivt alternativ till att skicka ersättningsvaror vid reklamationer. De fungerar också utmärkt vid produktlanseringar, som tävlingspris, som julgåva och som belöning till medarbetare.

Varuchecken är ett betalningsmedel som är speciellt framtagen för din produkt eller ditt sortiment och utifrån din varumärkesprofil. I övrigt fungerar varuchecken precis som en rabattkupong. Den har en EAN-kod och löses in mot den aktuella varan direkt i kassan. Du väljer själv vilket fast värde som är rimligt i förhållande till produktens pris. Självklart kan du ta fram checkar med flera fasta valörer. Vid reklamationer är det till exempel bra att överträffa kundens förväntningar med ytterligare en varucheck som ”plåster på såren”.

Generella eller unika
Clearingen av en varucheck sker genom att EAN-koden läses in i kassan och värdet hämtas från butikens kassaregister. Unika produktcheckar är försedda med ytterligare en streckkod (Interleaved 2 of 5) som ClearOn kontrollerar online, så att den unika varuchecken inte kan användas flera gånger.

 

varucheck

 

Till kampanjanmälan

gogreen270x130Alt2

Kundcase: Mobila produktcheckar

Kundcase: Mobila produktcheckar

Kuponginlösen blir ClearOn - Se film >>

filmbildkassagirot