Sales Promotion-tjänster

Kuponger –
hetare än någonsin!

Kuponger ökar din försäljning. Rejält!

ClearOn har över 50 års erfarenhet av att utveckla tjänster som hjälper våra kunder att öka sin försäljning inom svenska dagligvaru- och servicehandeln.

 

Läs mer här
Customer Care – kund- och personalvård

Customer care – för att stärka nöjdheten hos era kunder och personal

Med hjälp av ClearOns digitala kundvårdstjänst kan du snabbt och enkelt kompensera kunden eller belöna din personal. Tack vare vårt samarbete med flera av Sveriges största mat- och servicebutiker kan mottagaren enkelt hämta ut sin kompensation i en närliggande butik. Och mottagaren blir nöjd på nolltid!

Läs mer här
Insight

Ta del av vår kunskap och våra insikter

Här har vi samlat värdefulla insikter som ger ökad förståelse om Sales Promotion i allmänhet och kupongkampanjer i synnerhet. Vidare bjuder vi på insikter från handeln, om shoppern, digitala kampanjer och mycket mer.

Läs mer här
Clearing solutions

Anslut din kedja till Clearing solutions!

Ge kunderna i butiken erbjudanden och smidiga betalningar. Koppla upp kedjan mot Clearing solutions och ta del av enkel, säker och effektiv clearing av betalningar.

Läs mer här

Har du idéer om framtidens handel? Kontakta oss!

Vi förfinar och förädlar ständigt våra tjänster för att ligga i framkant och erbjuda de mest effektiva lösningarna till dig som kund. Vill du också ta del av den senaste utvecklingen för framtidens handel eller har du också en idé som skapar mer för handeln, varumärken och shoppers? Då ser vi fram emot att träffa dig.

Kontakta oss
SMARTA TJÄNSTER FRÅN CLEARON